Trimmen

Bij Doggy’s Trimsalon wordt gewerkt volgens afspraak.

Als u uw huisdier brengt om te trimmen dan wordt er met u doorgenomen welke behandeling uw huisdier krijgt bijvoorbeeld knippen, plukken, strippen, scheren of het uitdunnen van de vacht. Daarbij worden ook eventuele andere bijzonderheden doorgenomen.

Wilt u een flesje van Bach Bloesem Remedies laten samenstellen voor uw huisdier geef dit dan aan bij het maken van een afspraak zodat ik wat extra tijd in kan plannen voor u en uw huisdier.

Voor uw hond geldt dat als hij/zij klaar is dat ik bel dat u uw hond weer op kan komen halen.Doggy's Trimsalon Sappemeer Trimmen

Voor uw kat, konijn of cavia is het zo dat u er bij blijft in verband met het vasthouden tijdens de behandeling.

Uw hond moet aangelijnd gebracht worden en voor de kat, konijn of cavia geldt dat u ze veilig in een hok of  bench mee neemt. Om de behandeling voor de kat, konijn of cavia met zo weinig mogelijk stress te beginnen is het handig dat een hok of bench van boven open kan voor de behandeling. Ook moet er aan de voorkant een deurtje zitten waardoor als uw huisdier klaar is hij/zij gemakkelijk weer in de hok of bench kan. Koop ook nooit een te kleine hok of bench als vervoermiddel, want dit kan ook stress opleveren door de weinige beweegruimte die uw huisdier dan heeft. Controleer voor u uw huisdier gaat vervoeren of alles goed dicht zit.

Bij de behandeling zijn nagels knippen en oren nakijken inbegrepen. Het wassen is niet altijd inbegrepen. Dit is afhankelijk van het ras/kruising.

Ik was de huisdieren met ambachtelijke en op natuurlijke basis gemaakte soapbars die reinigen op een milde manier en tegelijkertijd een voedende en verzorgende functie hebben. Hierin zitten geen synthetische ingrediënten en palmolie. De milde soapbars zijn het allerbeste voor de vacht en ook als er allerlei problemen zijn met de huid en vacht. U kunt deze soapbars en andere natuurlijke producten uit deze lijn ook bij mij bestellen. Dit dient vooraf betaald te worden.

Ik reserveer tijd voor uw en uw huisdier. Mocht u verhinderd zijn dan kunt u de afspraak afzeggen tot 48 uur van te voren. Daar ik anders de gereserveerde tijd bij u in rekening mag brengen conform de algemene voorwaarden ABHB.